De vrijdagmiddag videodump 30 december 2016

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

De laatste vrijdag van het jaar, de laatste werkdag van het jaar, en dus ook de laatste videodump van 2016. Maar natuurlijk gaan we ook volgend jaar gewoon door met dumpen. Wellicht heb je meegekregen dat een tyfoon nogal wat schade heeft aangericht bij Camsur Watersports Complex (CWC). We beginnen daarom met een filmpje daarvandaan, de titel is ook nog eens passend: “It Ain’t Safe” met Nic Leduc. Wesley Jacobsen zagen we de afgelopen weken al een paar keer voorbij komen, deze week ook weer met wat mooie drone-footage.. DUP wakeboards is ook lekker bezig met video’s van teamriders, check vandaag Antoine Desperies. De laatste video van dit jaar is van aanstormend talent Tyler Gebben. Prettig weekend, tot volgende wake, en een fijne jaarwisseling!