De vrijdagmiddag videodump 17 maart 2017

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Van de week konden we wel merken dat de lente er aan zit te komen met het heerlijke weer en de goede temperaturen. De eerste kabelbanen zijn alweer open en vanaf april zullen er meerdere volgen en ook de wakeboardscholen ontwaken langzaamaan uit hun winterslaap. Met dat in het achterhoofd is het extra fijn om wat wakeboardfilmpjes van anderen te bekijken voor je zelf weer aan de slag gehad. Austin Hair geeft in deze edit een impressie van zijn ‘winter’. En ook in Thailand is het goed overwinteren zoals Theo Mistaudy laat zien.. Nog een Austin, maar deze keer heet ‘ie Polterock van achteren en hij vertelt je ‘The Truth’. Als laatste een terugblikje op het evenement Board Stock 2017 van Liquid Force door Jamie Neville. Prettig weekend en tot volgende wake!