Nieuwe prints voor Jobe Concord, Pitch en Conflict wakeboard

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

De 2018 collecties liggen al enige tijd in de winkel en met het mooie weer van de afgelopen dagen vliegen de boards de deur uit. Ook bij Jobe gaat het erg hard met de voorraad en van de kabelboards is dit zelfs zo snel gegaan dat deze in de populaire maten al bijna uitverkocht zijn. Jobe heeft daarom een nieuwe serie laten fabriceren en heeft daar een nieuwe print op geplaatst. De boards hebben dus dezelfde eigenschappen als de eerder gepresenteerde boards, maar zijn voorzien van een verse opdruk. Van deze nieuwe prints is slechts een beperkte oplage beschikbaar per eind mei, dus reserveer een exemplaar als je deze limited edition niet wil missen. Bekijk hier de nieuwe prints en link naar de producten.

2018 Jobe Pitch Wakeboard
Bestel de 2018 Jobe Pitch 2.0
2018 Jobe Conflict Wakeboard
Bestel de 2018 Jobe Conflict 2.0
2018 Jobe Concord Wakeboard
Bestel de 2018 Jobe Concord 2.0