LA All In One Day 2019

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Net als voorgaande jaren wordt ook dit jaar weer het evenement LA All In One Day gehouden bij Wasserski Langenfeld. De uitdaging: alle obstacles van Langenfeld in 1 dag minstens 1x doen.

Op zondag 6 oktotber van 08:00 tot 12:00 zijn alle kabelbanen exclusief gereserveerd voor dit evenement. Zowel beginners als professionals zullen het leuk vinden om deze uitdaging aan te gaan. Alle deelnemers krijgen bij de start een pakket inclusief overzicht van de obstacles die je kunt afvinken. Ook dit jaar is de joker weer van de partij die je kunt inzetten voor een obstacle naar keuze. Lukt het om alle obstacles te pakken binnen de 4 uur dan heb je sowieso het event t-shirt te pakken!

Vanaf 12:00 gaat de BBQ bij baan 4 aan. Kolen worden verzorgd door de organisatie, en iedereen kan zelf zijn eigen vlees en aanverwante etenswaren meenemen. De prijs voor dit evenement is 50,- en registreren kan door een mailtje te sturen naar [email protected]