De wakeboardvideo dump 20 december 2019

Als het ff meezit heb je over een paar uurtjes vakantie. En zo niet dan ga ook jij vast een paar relaxte weken tegemoet. Sluit daarom je werkweek lekker af met onze videodump. Dylan Miller en Steffen Vollert zijn naar CWC Wake Park geweest en hebben een jetlag. Aan de andere kant van de wereld zit Brady Patry bij Next Level Ride. De boys van Zeach Muda Triangle en Those Goons hebben Elevated Wake Park in North Carolina even getest, check het resultaat hier!. En we sluiten af met een 2019 recap, deze is van DUP rider Enzo Asseraf. Prettig weekend en tot volgende wake!

@SteffenVollert and myself @cwcwakeparkā€¢Thank you @oneillcanada for the tripšŸ¤˜šŸ¼@slingshotwake @heydaywakeboats @sandboxland @buywake @sesitecā€¢#wakeboarding #wakebaord #gopro #hero8 #thephilippines #slingshotwake

Posted by Dylan Miller on Monday, December 2, 2019