De wakeboardvideo dump 17 januari 2020

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Ondanks dat het midden januari is wil het nog niet echt winteren in Nederland. De temperaturen doen eerder denken aan het voorjaar en zoals het er naar uitziet gaat dat de komende tijd niet veranderen. Prima weer om eens een cablepark te bezoeken die nog open is in de winter zoals Lakeside Zwolle. In de stemming komen doe je met de video’s van deze week. Bene Tremmel is de eerste in de rij met zijn 2019 recap video. Noah Flegel is toegevoegd aan het Hyperlite team, check hier zijn welkomstvideo. En als we dan toch aan het Hyperliten zijn pakken we deze met Trever Maur, Hayden Berg en Josh Twelker ook even mee. De afsluiter van de week is een korte film waarin wakeboarden een prominente rol speeltcheck out Saisons van Hugo Manhes. Prettig weekend en tot volgende wake!