Wakeboard Contest tijdens de Waterweek Amsterdam

geplaatst in: Algemeen | 0

Van 27 mei tot 5 juni vindt de Dutch Water Week plaats. Tijdens deze week zal ook het centrum van Amsterdam in het teken staan van de watersport. 28 mei belooft spectaculair te worden met een heuse wakeboardbattle!

In de binnenhaven van het Marineterrein in Amsterdam zal een pop-up winchpark aangelegd worden. Door middel van een lier worden de wakeboarders voortgetrokken en kunnen ze hun beste tricks laten zien. Ze krijgen 3 kansen om zich te kwalificeren voor de finale en tijdens een ronde moeten ze over een aantal obstakels heen om te laten zien welke tricks ze daarop kunnen. Degene die de jury het meeste weet te imponeren gaat door naar de finale en maakt kans op het prijzengeld van 500 euro.

Er wordt geoefend vanaf 16:00 en de kwalificaties beginnen om 18:00. Vanaf ongeveer 19:00 vindt de finale plaats gevolgd door de prijsuitreiking.

Diverse bekende wakeboarders hebben zich al ingeschreven voor de wedstrijd, zoals Sjors van de Kerhof, Max Delhaas en Pascal Arninkhof. Deze wakeboarders hebben reeds diverse prijzen op hun naam staan dus het wordt gegarandeerd genieten.

Meer info kun je vinden op de site van de Waterweek Amsterdam.