Datum NK wakeboarden 2010 bekend

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0
NK Wakeboarden 2009

Na een gezellige en sportieve competitie vorig jaar op recreatiepark Ermerstrand, is nu de datum voor het NK wakeboarden 2010 bekend. Zaterdag 11 september en zondag 12 september 2010 zal het NK wederom plaatsvinden in Erm, zo is te lezen op cablewakeboard.net. In diverse categorieen zullen Nederlands beste wakeboarders en wakeboardsters strijden om de felbegeerde 1ste plaats. De competitie telt met 400 punten voor de nummer 1 lekker mee voor de internationale rankings.

Ook de wakeskaters kunnen hun hart ophalen dit weekend. Zondag 12 september zullen namelijk ook de Nederlandse Kampioenschappen Wakeskate plaatsvinden op dezelfde locatie. Tijd genoeg voor iedereen dus om nieuwe tricks te leren tijdens een hopelijk lekkere zomer! Uiteraard zal Wakeboardblog.nl aanwezig zijn en een item maken over de kampioenschappen.

Geef een reactie