Video: Een zonnig weekend

geplaatst in: Algemeen, Video's | 1

AGerrit de Graaffgelopen weekend waren de omstandigheden ideaal om lekker te wakeboarden. Een goede temperatuur voor de tijd van het jaar gecombineerd met een strakblauwe hemel en een zacht briesje, epic conditions! Veel wakeboardenthousiastelingen (en wakeboardbeginnelingen) waren dan ook afgereisd naar de vele kabels die ons land rijk zijn om te genieten van het heerlijke weer. Wakeboardblog.nl was aanwezig bij haar thuisbaan Lido Almere en daarvan vind je hier een compilatie.

In de video vind je onder meer Nederlands kampioen 2009 (junior ladies) Mayanka Jansen en ook local Pascal Ketelaar doet wat dikke tricks. Voor Patrick was zondag een heuglijke dag, want hij stond zijn backroll, en dat hebben we mooi op video vast kunnen leggen.


Geef een reactie