Wakeboard Worlds 2010 informatie

geplaatst in: Algemeen, Evenementen, Video's | 0

Dit weekend is het tijd voor de Wakeboard Worlds 2010, waarin de beste wakeboarders van de wereld zullen strijden om de felbegeerde titel van Wereldkampioen Kabelwakeboarden op de kabelbaan Neubrandenburg. Acte de presence geven onder andere Lior Sofer, Nick Davies en Steffen Vollert. Onder meer Dirk Gideonse, Sjors van de Kerkhof en Denise de Haan zullen Nederland representen. Op de website van Cablewakeboard.net zal dit weekend een livestream te zien zijn tijdens de wedstrijden waardoor je vanaf thuis toch alles kunt volgen. Ook zijn de startlijsten te bekijken en zullen de resultaten direct op de website gepubliceerd worden. Datzelfde geldt ook voor de startlijsten en resultaten van de wakeskate divisie. Om in de stemming te komen kun je hier alvast twee trailers bekijken. Ook kun je via de facebook-groep connecten met andere riders/kijkers. Good luck 2 all riders!

Geef een reactie