Overzicht kabelskibanen in Nederland

geplaatst in: Algemeen | 0

Kabelskibanen in NederlandEr komen steeds meer nieuwe kabelskibanen in Nederland, zoals Down Under in Nieuwegein en Skeef in Heerhugowaard. Dat is een goeie zaak natuurlijk, want hoe meer wakeboardmogelijkheden hoe meer vreugd.  Het gevaar met al die banen is dat je het overzicht een beetje kwijt raakt. Wakeboardblog.nl biedt daarvoor een oplossing en heeft alle kabelskibanen van Nederland verzameld en geplaatst op een handige kaart. Op de kaart worden behalve de locatie van de banen ook de adresgegevens en de site weergegeven. Zo kun je snel zien welke baan er bij jou in de buurt zit, en welke banen er nog meer te vinden zijn in Nederland. Check hier de kaart.

Zijn we nog een kabel vergeten? Meldt het ons!

Geef een reactie