Sneak preview Jstar collectie 2011

geplaatst in: Algemeen | 0

Sneak PreviewOok al is het wakeboardseizoen van 2010 nog in volle gang, de verschillende fabrikanten zijn al druk bezig met de spullen voor 2011. Zo ook Jstar, die weet te melden dat er volgend jaar niet minder dan 3 nieuwe wakeboards op de markt gebracht worden. Een daarvan is een board speciaal voor de kabel, met customizable vinnen! Daarnaast wordt het Brigade model (van pro-boarder Jeff Weatherall) vernieuwd, en komt er een grindbase wakeboard bij met wooden & foam core en abs rail. Ook de oude vertrouwde modellen zullen niet ontbreken en Maxine Sapulette en Keith Lidberg krijgen wederom een eigen pro-model. Goed nieuws dus, uit de Jobe/Jstar stal! Lees hier het volledige persbericht.

Het Jstar team heeft dit jaar hard gewerkt om haar range voor het volgende seizoen nog beter te maken. Zo komt het merk volgend jaar met maar liefst drie nieuwe (vernieuwde) high-end wakeboards op de markt.

De Jstar range krijgt een nieuwe Cable Park Killer met customizable fins! Dit board zal het officiƫle Pro Model van niemand minder dan Scotty Broome worden. Daarnaast zal het razend populaire pro model van Jstar rider Jeff Weatherall, de Brigade, een nieuwe shape krijgen met meer flex in de tip en de tail. Hierdoor zul je met het de Brigade nog meer stijlvolle tricks op de obstacles kunnen uitvoeren wat de Brigade een nog geschikter board voor het kabel wakeboarden maakt. Last but not least voegt Jstar ook nog een duurzame grind base wakeboard aan de range toe met een wooden & foam core, ABS rail en een zeer dun en wijd profiel.

Sneak Preview

Naast deze 3 nieuwe modellen zullen de vertrouwde modellen zoals onder andere de Vanity en de Isis niet in de collectie ontbreken. Ook heeft Jstar weer een jonge kunstenaar aan zich gebonden om het artwork van de nieuwe Artist te maken. Tot slot zullen Cable King and Queen Keith Lidberg en Maxine Sapulette net als vorig jaar weer een eigen pro model in de Jstar collectie krijgen. Zoals we van ze gewend zijn, zullen de graphics van de boards weer geheel naar hun eigen stijl zijn ontworpen!

Houdt de website van Jstar en Jobe goed in de gaten voor de laatste updates! www.jobesports.com.

Geef een reactie