NK Wakeboarden bij Down Under 11 & 12 september

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 1

wakeboardposter nkIn tegenstelling tot eerdere berichten zal het Nederlands Kampioenschap Wakeboarden dit jaar niet plaatsvinden bij het Ermerstrand maar bij kabelbaan Down Under in Nieuwegein. Uiteraard is de opzet van het NK hetzelfde als je gewend bent dus met kwalificaties, finale en natuurlijk een bbq en party op zaterdagavond. Meer informatie en het exacte programma wordt nog bekend gemaakt maar het evenement vindt in ieder geval plaats op de reeds geplande datum van 11 en 12 september. Had je je al ingeschreven op Cablewakeboard.net voor het evenement in Nieuwegein dan zul je dit misschien opnieuw moeten doen, maar dit wordt t.z.t. bekend gemaakt. Hou www.wakeboardblog.nl in de gaten voor info en updates.

Update: bekijk hier de poster!

Update 2: officieel bericht TC Cablewakeboard.

wakeboardposter nkHet NK Cable comming up,….Be there !!!
Op 11 en 12 september gaan we een geweldig NK Wakeboard en Wakeskate neerzetten bij de nieuwe Cable in Nieuwegein. Down Under is the place to be het 2e weekend van September. Voor alle duidelijkheid: Het annuleren van het NK in Erm is absoluut niet te verwijten aan de Cable baan in Erm. We gaan hier ook geen schuldigen aanwijzen, we gaan alleen iets rechtzetten voor de Riders, want jullie hebben recht op een top NK. Dus doe mee, want naast de titel “Nederlands Kampioen 2010 Wakeboard” en “Nederlands Kampioen 2010 Wakeskate” hebben de sponsoren er al voor gezorgd dat je zeker niet met lege handen naar huis gaat. Vette prijzen voor alle podiumplaatsen!
Meer info volgt deze week.
TC Cable Wakeboard namens de NWWB

Geef een reactie