Laatste info NK Wakeboarden 2010

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

wakeboardposter nkHet Nederlands Kampioenschap Wakeboarden & Wakeskaten staat voor de deur. Dit weekend is het zo ver en zal kabelbaan Down Under in Nieuwegein omgetoverd worden tot een paradijs voor riders en publiek. Laten we hopen dat het net zulk weer mag worden als afgelopen weekend, de vooruitzichten zijn in ieder geval goed! Het programma en alle belangrijke informatie voor riders is bekendgemaakt door de organisatie en is hier te lezen. Vooral belangrijk is dat je je niet vergeet aan te melden op Cablewakeboard.net voor aanstaande vrijdag 10 september.

Belangrijke Informatie NK Wakeboard & Wakeskate Cable 11 & 12 September

Op Zaterdag 11 en Zondag 12 september gaan we Historie schrijven. Een geweldig NK Wakeboard en Wakeskate met dank aan Down Under. Een weekend High level Wakeboarding & Wakskating door de Nederlandse top. Een Brandzone voor alle sponsoren: Jobe, Hyperlite, Slingshot, Liquid Force, 365 Boardsports, Sooruz kleding, Mystic, Winter Watersport van der Laan & Wakeboardonline. Er zijn previews van 2011 materiaal, demo’s , promo’s, stickers & giveaways. Monster Energy zal zorgen voor DJ en geluid en de riders voorzien van de benodigde energy boost.
Dus doe mee, want naast de titel “Nederlands Kampioen 2010 Wakeboard en “Nederlands Kampioen 2010 Wakeskate” hebben de sponsoren ervoor gezorgd dat je zeker niet met lege handen naar huis gaat. Jobe Wakeboards voor alle 1e prijzen, maar ook grote bekers voor alle podiumplaatsen supported door de NWWB.

Aanmelden NK Cable

Om deel te kunnen nemen MOET je jezelf voor vrijdag 10 september 18:00 aangemeld hebben op Cablewakeboard. Ga naar www.cablewakeboard.net en log in met je naam en wachtwoord. Het je geen profiel, ga dan naar registration en maak een profiel aan. Vervolgens ga je naar My board, Klik op my Competitions (2010-9-11 Dutch Nationals Wakeboard) en voor de wakeskaters (2010-9-11 Dutch Nationals Wakekate) geef aan in welke klasse je uitkomt en klik op Join this Competition. Nu sta je aangemeld voor NK.

Programma:

Op vrijdagavond geen officieel programma, maar je kan wel inschrijven voor de september sessions van Down Under Cableway. Boarden van 17:00 tot zonsondergang incl. BBQ voor €30,- Inschrijven uiterlijk op donderdag 9 september voor 12:00 uur via: [email protected]. Let op: Vol = vol!

Programma Zaterdag:

10:30 tot 15:00 training (Special tarief Down Under, riders € 10,- per uur)
11:00 tot 14:00 Inschrijven
15:30 Riders briefing
16:00 tot 20:00 Qualificaties
20:00 BBQ
21:00 tot 1:00 Party

Programma Zondag:

9:00 start LCQ’s
12:00 Halve finale’s
15:00 Finale’s
18:00 Prijsuitreiking

What do you pay:

Als je lid bent van de NWWB betaal je € 25,- inschrijfgeld en € 10,- voor een startlicentie.
Ben je geen lid van de NWWB dan betaal je € 15,- extra voor lidmaatschap NWWB (Normaal € 48,-)
Deze betalingen moeten Zaterdag voor 14:00 op locatie contant betaald worden. We hebben geen pinautomaat, dus zorg voor contant geld!!

Wat do you Get:

Deelname aan de strijd om de Nederlandse Titel
Free camping on site for riders (alleen tentjes toegestaan)
Free BBQ op Zaterdag
Free Monster Energy for Riders
Free Fysio behandeling door blessurecentrum.nl
Free Party for riders (Down under wakeboardparty met DJ …………)
Familie & vrienden kunnen voor € 5,- een polsbandje aanschaffen voor de Party
Free Wavesurfing for mini boys & mini girls
Ontbijt op zondagmorgen wordt verzorgt door Down under Horeca (tegen betaling) Bij inschrijving opgeven.

Het gaat echt een super vet NK worden: De beste Riders van Nederland, Een Brandzone met de nieuwste wakeboard shizle, Monster zorgt voor de Energy & Sound, Onze Lau zal speakeren en de sfeer neerzetten, BBQ en een vette party op Zaterdagavond. Cable is getting bigger and bigger, …let show this together next weekend.

YOU CAN’T MIS IT,…………. JUST BE THERE !!!!!!

Geef een reactie