Update Jobe Blooper Contest

geplaatst in: Algemeen, Contests | 0

blooper contestEen poosje terug kon je hier lezen over de start van de Jobe Hilarious Blooper Contest, een wedstrijd waarbij je grappige watersportfilmpjes kunt insturen. De actie is een groot succes en er komen vele filmpjes binnen via de uploadmogelijkheid. Je kunt je filmpjes nog insturen t/m 31 december. Lees hier het volledige persbericht.

De Jobe Hilarious Blooper Contest is een groot succes!

Vorige maand ging de Jobe Hilarious Blooper Contest van start. Met deze wedstrijd vraagt Jobe aan iedereen om hen jouw meest hilarische watersport blooper op te sturen. Met jouw blooper biedt het populaire watersport merk jou de kans om een te gekke prijs te winnen. De winnaar van de blooper contest mag namelijk voor 300 euro aan gratis Jobe producten naar keuze uitzoeken uit de gehele 2011 collectie.

Inmiddels heeft Jobe al vele waanzinnig hilarische inzendingen ontvangen en er kan dus nu al gesproken worden van een succesvolle wedstrijd. Maar blijf vooral bloopers uploaden op de speciale Jobe Hilarious Blooper Contest pagina,… Jobe kan er namelijk geen genoeg van krijgen ;).

Wil jij de winnaar worden van de Jobe Hilarious Blooper Contest? Surf dan naar www.jobesports.com/bloopercontest en upload jouw watersport blooper foto en / of film.

Er is overigens geen limiet verbonden aan het aantal inzendingen per persoon. Wanneer je dus niet kan kiezen uit je archief vol met bloopers, is dat geen probleem. Je kan jouw ultieme watersport blooper uploaden tot 31 December.

Geef een reactie