Prijzen winnen met je wakeboardbloopers

geplaatst in: Algemeen | 0

blooper contestTijdens het leerproces voor bijvoorbeeld een raley of backroll maak je wel eens een klappertje natuurlijk. Voor jou misschien pijnlijk, maar voor de mensen op de kant erg grappig. Het is nu tijd om deze beste stuurlui even terug te pakken want je kunt je crashes en andere wakeboardfoutjes nu omzetten in mooie prijzen. Jobe heeft namelijk een bloopercontest georganiseerd waarbij je je filmpjes met bloopers van diverse watersporten kunt insturen. De winnaar van deze contest mag voor 300 euro aan Jobe spullen uitzoeken. De moeite waard dus om eens even je video-archief in te duiken. Leeshier meer over de actie en hoe je mee kunt doen.

The Jobe Hilarious Blooper Contest!

Jobe heeft onlangs de Hilarious Blooper Contest opgezet die jou de kans biedt om een te gekke prijs te winnen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is jou ultieme water sport blooper fragment in te sturen. Dit mag een film en/of foto zijn waarop je valt, opstart problemen hebt of iets anders grappigs natuurlijk; als we er maar om kunnen lachen! Verder vinden we het leuk om het verhaal achter jouw blooper fragment te lezen, deze kan je dan ook invullen wanneer je het fragment upload.  Diegene die de meest hilarische blooper heeft ingestuurd zal beloond worden met een super prijs.

De winnaar van de Jobe Hilarious Blooper contest mag namelijk voor 300 Euro aan gratis Jobe producten uitzoeken uit de gehele Jobe 2011 collectie.

blooper contest

Nadat de winnaar van de wedstrijd bekend is gemaakt zal er een spetterende Jobe Hiliarious Blooper Movie gemaakt worden van alle ingezonden fragmenten. Dus wie weet wordt jouw blooper wel wereld beroemd! Uiteraard zal Jobe zorgen dat de film op internet verspreid zal worden zodat niemand hem hoeft te missen.

Het enige wat je moet doen om kans te maken op het winnen van de wedstrijd en om mee te werken aan de Jobe Hilarious Blooper Movie is de volgende stappen doorlopen:

  1. Trek je archief open en zoek je meest hilarische water sport blooper op. (uiteraard mag je deze ook gewoon in scene zetten ;-))
  2. Surf naar www.jobesports.com/bloopercontest
  3. Klik op de button: ‘Contest Instructions’ en lees de voorwaarden en eisen voor het insturen van de film en/of foto
  4. Klik op de button; ‘Upload Blooper’ om jouw water sport blooper up te loaden en om je verhaal bij de blooper en je persoonlijke gegevens in te vullen.

Stuur ons jou water sport blooper en wordt de winnaar van deze unieke wedstrijd!

Je hebt nog tot 31 December om je blooper up te loaden en eventueel in scene te zetten!!

Enjoy!!!

Team Jobe wacht met smart op jullie inzendingen!!

Geef een reactie