Video: nieuwe obstakels Langenfeld

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

Nieuwe obstakels LangenfeldLangenfeld is een wakeboardbaan vlakbij Dusseldorf en is een waar wakeboardparadijs met maar liefst vier banen en een shitload aan obstakels. De al indrukwekkende lijst met rails, kickers en boxen is nu uitgebreid met een aantal gloednieuwe items. Sinds het begin van het nieuwe seizoen kun je losgaan op een rooftopfunbox, een table van 20 meter en een heerlijke kicker. In dit videootje zie je een making- en placing of van de obstakels. Leuk om eens te zien hoe dat in zijn werk gaat, check het hier. In verband met het lekkere weer is Langenfeld deze week de hele week open tussen 15:00 en 18:00. Vanaf april zijn ze sowieso dagelijks open. Wakeboardblog tip: check out Wake Up.

Geef een reactie