Video: Mike Ketellapper & Marcel Doorgeest rippin’

geplaatst in: Algemeen, Video's | 6

Marcel DoorgeestHet kabelseizoen is inmiddels vrijwel overal van start gegaan, en na een lange koude winter hebben de boarders al kunnen genieten van een paar mooie weekenden. Bij Lido Almere werden de bezoekers, op het terras danwel op de baan, afgelopen weekend getrakteerd op een gratis showtje van Mike Ketellapper en Marcel Doorgeest. Deze twee pro’s blijken duidelijk zin te hebben in het komende seizoen en waren erg dikke tricks aan het gooien. Max Meertens was erbij met zijn camera en heeft er een leuk filmpje van gemaakt, bekijk hem hier.
Update: Vimeo toegevoegd voor de niet-Facebookers
.
[vimeo 22080260 640 380]

6 reacties

  1. marieke

    Ik kan het filmje niet bekijken, facebook geeft een foutmelding :S

  2. Wakeboardblog.nl

    IK ga er even naar kijken, waarschijnlijk omdat het op een profiel van iemand staat. Ik laat het weten zodra je de video kunt bekijken en bedankt voor de melding!

  3. Ramon

    Ik heb geen Facebook….staat deze niet op you tube..?

Geef een reactie