Signal Snowboard Team bij Burnside Cablepark

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 1

Signal SnowboardsWake- en snowboardliefhebbers moeten vrijdag 29 april even vrijhouden in hun agenda. Dan komt namelijk het internationale Pro-Team van Signal Snowboards naar Burnside Cablepark voor een middag wakeboarden, dit in samenwerking met Liquid Force. Het Signal Team doet een tour door Nederland waarbij de diverse indoor sneeuwhallen worden aangedaan, maar dus ook Burnside Cablepark voor gestunt op water dat niet bevroren is. Dus ben jij benieuwd of de snowboarders ook uit de voeten kunnen op het water, kom dan zeker even kijken 29 april. Meer info en tijden volgen nog!

  1. Rich

    This will be a RAD event,come all over to Burnside Cablepark april 29th!!!
    From 12.00 AM till dark!

Geef een reactie