Chicky Clinics: girls, fun & wakeboarden

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Chicky ClinicsChicky Clinics zijn clinics in diverse extreme sporten speciaal gericht op vrouwen. Dit omdat vrouwen de drempel voor deze sport soms als hoog ervaren. Chicky Clinics laat zien dat deze sporten ook zeker voor vrouwen erg leuk en geschikt zijn! Deze zomer worden er wakeboardclinics georganiseerd bij de kabelbanen Down Under (31 juli) en Wet ’n Wild (13 september). Dus heb jij nog nooit gewakeboard en wil je dat graag leren, of kun je het al maar wil je beter worden. Geef je dan snel op, want de clinics hebben slechts beperkte ruimte en waren vorig jaar snel vol! Lees hier meer informatie over de wakeboardclinics, meer informatie over clinics in andere sporten vind je op de website van Chicky Clinics.
 
Chicky Clinics 2011
 
Wat doe je als er geen golven staan, er geen wind is en de zon schijnt? Wakeboarden! Chicky clinics organiseert deze zomer in samenwerking met Down Under (31 juli) en Wet ’N Wild (13 september) twee wakeboard clinics voor chicks! De dag staat in teken van girls, fun and learn riding. Je kunt tijdens deze clinic je eerste start maken, je eerste rondje rijden of je tricks in het water verder uitbreiden. Misschien zelfs je eerste slide of sprong over de kicker heen! Alles is mogelijk! Je wordt tijdens de clinic begeleid door wakeboard chicks met veel ervaring. De baan is twee uur lang van ons, dus dat betekend geen gasten en wakeboarden totdat je er bij neer valt!! Wil jij leren wakeboarden of je board skills naar een hoger niveau tillen? Schrijf je dan snel in op www.chickyclinics.com

Geef een reactie