Extra editie Improve Yourself 2.0

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Improve Yourself 2011Dinsdag 6 september zal er een extra editie plaatsvinden van de Improve Yourself clinic bij Wet ’n Wild, dit vanwege het feit dat de editie in juli niet door heeft kunnen gaan door de problemen met de baan. Uiteraard zullen ook deze editie weer Teva, O’Neill, Red Bull, Huawei en Boardlegends alles uit de kast halen om er weer een succes van te maken. Onder begeleiding van maar liefst 4 pro riders kun je werken aan tricks die je wil leren, of dat nou tricks voor beginners of voor gevorderden zijn. 27 september vindt er nog een clinic plaats. Meedoen kost 25 eur. Lees hier meer informatie over de clinics.

Update: ivm het slechte weer is de clinic verplaatst naar zondag 18 september 16:00

Improve Yourself 2.0 EXTRA EDITIE!!!
 
6 September vindt er een “extra” editie plaats, gezien het feit dat de juli editie niet door heeft kunnen gaan.
 
Onder andere Teva, O’Neill, Redbull, Huawei and Boardlegends zullen met alles uitpakken om ze editie weer tot een succes te maken.
Improve Yourself 2010 was een geweldig succes met meer dan 175 deelnemers, verdeelt over 4 avonden. Voor de Improve Yourself 2.0 doen we weer 4 avonden en gaat het aantal coaches omhoog, naar minimaal 4 per avond. De maximale bezetting van de deelnemers blijft 40 in verband met de capaciteit van de waterskibaan. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat iedereen ruimschoots aan wakeboarden toekomt.
 
De data:
– 6 september dinsdag vanaf 18.00 tot zonsondergang
– 27 september dinsdag vanaf 18.00 tot zonsondergang
 
De Improve yourself 2.0 avonden blijven qua opzet hetzelfde; het helpen verbeteren van de skills van zowel de beginnende-, gemiddelde- als gevorderdere wakeboarder.
Onder toezicht van minimaal 4 Pro-wakeboarders wordt nauwkeurig gekeken naar de techniek van de deelnemer en wordt aangegeven op welke punten hij/zij moet letten om zich te verbeteren. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk een nieuwe trick te leren. Door de ruime ervaring van de pro-riders zijn zij goed in staat hulp te bieden bij elke nieuwe trick en zullen zij indien nodig met de “leerling” samen een rondje aan de baan maken.
De Pro-riders zullen ervoor zorgen dat de deelnemers elke Improve yourself 2.0 avond gegroeid zijn en zich met goede tips verder kunnen ontwikkelen in het wakeboarden. Om ervoor te zorgen dat iedereen zich kan verbeteren tijdens de Improve yourself 2.0 avonden vragen wij bij de aanmelding van elke deelnemer wat hij/zij wil bereiken gedurende deze avonden.
 
Word ook lid van onze facebook pagina’s waar wij jullie mee op de hoogte houden;
 
Boardlegends http://www.facebook.com/#!/group.php?gid=147978578568522
Wet en Wild, http://www.facebook.com/#!/WetenWild

 

Improve Yourself 2011

Geef een reactie