Video: Sneak preview Skullcandy Railbattle obstakel

geplaatst in: Algemeen, Evenementen, Video's | 0

Skullcandy Railbattle 2011Aanstaande zaterdag vindt bij Burnside Cablepark de Skullcandy Railbattle plaats. Een hoop wakeboarders hebben zich hiervoor ingeschreven en zijn vol verwachting van wat Daan Rigter en de jongens van Burnside Constructions nu weer voor dik obstakel gaan neerleggen. Net als voorgaande jaren wordt er erg geheimzinnig gedaan over het obstakel, en laat niemand die iets zou kunnen weten er een woord over los. Gelukkig hebben we de mensen van Iwakeboard nog. Zij waren toevallig bij Burnside Constructions aanwezig en besloten daarom met camera en al een kijkje te gaan nemen in de werkplaats. Bekijk hier wat ze daar aantroffen.

 

[youtube 5ei12mA3Wsg 640 380]

Geef een reactie