Laatste Improve Yourself met wakeskate clinic!

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Improve Yourself 2011Aanstaande dinsdag vindt bij Wet n Wild de laatste editie van de succesvolle Improve Yourself Clinics plaats. Deze laatste editie wordt een hele speciale want is inclusief een Wakeskate-clinic gegeven door niemand minder dan Nederlands nummer 1 wakeskater Geert ‘Pipo’ Nielen. Samen met zijn 0172 crew gaat hij ervoor zorgen dat jij je eerste meters op de wakeskate gaat maken of die nieuwe trick eindelijk staat. De wakeskateclinic begint om 16:00 en duurt tot 18:00, daarna begint de wakeboardsessie. ’s Avonds is de baan verlicht en zijn er 2 dj’s voor de muzikale ondersteuning. Lees hier meer informatie over de clinic en inschrijving.

 

Het is alweer de laatste Improve Yourself 2.0 van 2011!!! Dinsdag 27 september.

 

Uiteraard sluiten we het seizoen niet zomaar af…..
De Final Edition is inclusief een WAKESKATE CLINIC! De beste wakeskaters van Nederland – 0172 Crew – zorgen ervoor dat jij het wakeskaten helemaal onder de knie krijgt. Van starten, naar je 1e volle ronde, tot aan die Big Spin!
Wij van (board)Legends zorgen voor demo skates die je kunt gebruiken ti…jdens de clinic.
Deze clinic begint vanaf 16.00 uur en duurt tot ongeveer 18.00 uur. Vervolgens kun je je wakeskate aan de kant zetten (of niet) om over te stappen op je wakeboard om begeleidt te worden door onze bekende coaches.

 

Zoals jullie gewend zijn van ons, zorgen wij dat ook deze laatste editie van het seizoen de baan weer verlicht is en sluiten wij de avond af met onze alom bekende en beruchte loterij!
De hele avond zijn onze dj’s Allgood en Skoop aanwezig om op de RedBull set te draaien.

 

Er zijn ook weer verschillende leveranciers van wakeboards, bindingen, skates e.d. die hun 2012 modellen showen.

 

Dit alles wordt weer mede mogelijk gemaakt door onze trouwe sponsoren: TEVA Benelux, O’neill, Red Bull , Huwai & (board)Legends

 

Kosten… Slechts € 25,=!!!
Inschrijven via: http://www.boardlegends.nl

Geef een reactie