Compilatie Wake Up Langenfeld 2011

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

wake up 2011Door een drukke zomer is er het een en ander aan filmmateriaal op de planken van Wakeboardblog blijven liggen. Dat is de reden dat we nu pas komen met deze compilatievideo van Wake Up Langenfeld 2011. Drie teamriders van Wakeboardblog hebben de trip naar Duitsland weer gemaakt en zich uitstekend vermaakt op dit wake-evenement tijdens Pinksteren. Het weer was iets minder dan 2010, maar dat mocht de pret niet drukken want Langenfeld had er weer alles aan gedaan om het de boarders naar de zin te maken: een riant kampeerterrein met schone toiletten, 4 kabelbanen, 1 system 2.0, bbq, party en een dikke contest op de Relentless Stairset. Bekijk hier de video, en zorg dat je er volgend jaar zelf bij bent!

 

[youtube QjhJq2c9Ylg 640 380]

Geef een reactie