Dit weekend outlet sample sale

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Outlet Sample SaleAfgelopen weekend was op veel plekken in Nederland de laatste gelegenheid om te wakeboarden achter de kabel. Het is dan ook al november en we kunnen wel zeggen dat het wakeboardseizoen voorbij is. Ben je echter alvast op zoek naar spullen voor het nieuwe seizoen dan is er goed nieuws. Aanstaande zaterdag houdt Tom’s Wholesale Distribution namelijk een Outlet Sample Sale bij hun locatie in Nieuw-Loosdrecht. Dat betekent goedkoop shizzle scoren van o.a. de merken Liquid Force, Sabre, Matuse en Shred Ready. Op zaterdag kun je hier terecht vanaf 12:00, en ook zondag gaat de uitverkoop dan, dan vanaf 19:00. Buiten de hardware wordt er ook bier en bbq toegezegd, dus dat belooft wat. Check voor meer info het evenement op Facebook, of de site van Tom’s Wholesale.

 

Center of map
map
Tom’s Wholesale Distribution
Industrieweg 14
Nieuw-Loosdrecht

Geef een reactie