Video’s nu ook op mobiele apparaten te bekijken

geplaatst in: Algemeen, Video's, WakeboardOnline | 0

mobile-videoRegelmatig plaatsen we op Wakeboardblog video’s van alles wat maar met wakeboarden of wakeskaten te maken heeft. Elke vrijdag krijgen de video’s zelfs wat extra aandacht in de Vrijdagmiddag Videodump, zodat je lekker wat te kijken hebt de laatste uurtjes voor je weekend. Probleem was tot op heden alleen dat deze video’s niet beschikbaar waren op de mobiele versie van de site, en dus niet op je iPhone, iPad of andere gadget. Dat behoort nu tot het verleden en je kunt vanaf nu dus alle video’s ook op je telefoon of tablet bekijken. De site herkent automatisch of je op een mobile device zit en zal op basis daarvan de mobiele site tonen. Je kunt ook handmatig switchen door linksonder op ‘switch to our mobile site’ te klikken. Als test kun je alvast dit filmpje bekijken van Daniel Fuchs over zijn tripje naar de kabelbaan Hot Lake in Italie.

 

[vimeo 30395922 640 380]

Geef een reactie