De vrijdagmiddag videodump 25-11-2011

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

parks bonifayVrijdagmiddag, het is weer zover. Nog slechts enkele uren scheiden jou van het weekend. Om te helpen bij het epibreren (zoek dat woord maar eens even op) hebben wij weer wat leuke video’s opgeduikeld. Van de week zag je hier al een mooie crash met een wakeskate, dat het ook allemaal wat veiliger kan zie je in deze video waarin er zonder kabel, boot of winch gewakeskate wordt. Hoe dat kan zie je hier. Vervolgens hebben wij wakeboardlegende Parks Bonifay in de aanbieding met een erg vette trick; een switch double mobe, wie doet het hem ff na? Misschien landgenoot Amber Wing binnenkort wel. Deze Amerikaanse wakeboardchick is te zien in dit filmpje bij het Al Forsan Sports Resort in Abu Dhabi waarin we haar buiten wakeboarden ook andere leuke activiteiten zien doen. Als afsluiter een filmpje uit Turkije waarin kiteboarders Aaron Hadlow en Sam Light ook hun skills laten zien op de kabel bij Hip-Notics. Prettig weekend allemaal!

 

[youtube c6gss9RNmVA 640 380]

 

[youtube _Gb_d6T73SY 640 380]

 

[vimeo 32492590 640 380]

 

[vimeo 32611914 640 380]

Geef een reactie