Video: Sophia Reimers @ Hamburg

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

sophia reimersOok wakeboardchicks blijven vrouwen natuurlijk, dus voor hen bestaat de ideale dag niet alleen uit wakeboarden, maar moet er ook geshopt worden. De Duitse Sophia Reimers kan beide als de beste, en trekt bij beide activiteiten ook veel bekijks. Wellicht heb je haar naam wel eens voorbij zien komen in een wedstrijd, zo  werd ze vorig jaar eerste in de categorie Junior Ladies op de Wakeboard Worlds. De mannen van Orange Cut film productions gingen een dagje met haar mee naar haar thuisbasis in Hamburg en maakten daar een mooie montage van. Orange Cut is bekend van onder meer de wakeboardfilm Bedroom or Dancefloor, dus dat wil wel wat zeggen over de kwaliteit van het filmpje. Check \’m hier.

 

[vimeo 32788367 640 380]

Geef een reactie