Video: Wind or no Wind

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

wind or no windKitesurfen en wakeboarden zijn sporten die qua tricks en technieken veel op elkaar lijken. Uiteraard zijn er veel verschillen, maar de meeste kiteboarders mogen graag een stukje wakeboarden en vice versa. Afgelopen vrijdag hadden we al een filmpje op de site van 2 kiteboarders die ook bij Hip-Notics hun mannetje stonden. Camsur Watersports Complex en Republ1c zien ook in dat een combinatie van de sporten een verrijking oplevert en organiseren een van de eerste Wake & Kite evenementen genaamd Wind or no Wind. Het evenement geeft riders van beide disciplines de kans om te laten zien wat ze kunnen, in een of meerdere categorieen. Meer informatie over het evenement vind je op de site. Een indruk van hoe een en ander er uit ziet krijg je in dit filmpje van het evenement vorig jaar.

 

[vimeo 32413585 690 400]

Geef een reactie