De vrijdagmiddag videodump 02-12-2011

geplaatst in: Algemeen, Video's | 3

wakeboardpietHet weekend nadert weer met rasse schreden, en zo ook Sinterklaasavond. Filmpjes van Sinterklaas op een wakeboard zijn er niet (wie maakt er een?), maar om in de stemming te komen kun je alvast wel even kijken naar deze wakeboardpiet. Goed nieuws deze week uit de Alpen: het gaat binnenkort eindelijk flink sneeuwen daarzo. Als je nog een bergplasje tegenkomt op je wintersportvakantie, kun je er altijd nog aan denken om te aan gaan snowakeboarden zoals Matt Crowhurst. Als derde deze week hebben we toepasselijk een filmpje van de derde stop van de Liquid Force Rail Jam, dat ziet er heel wat warmer uit! Als laatste een compilatiefilmpje van 2011 van de boarder Dylan Branch achter zowel de kabel als de boot. Prettig weekend maar weer allemaal!

 

[youtube BJdjKyj0hpI 690 410]

 

[youtube n-mEEeGxbOE 690 410]

 

[vimeo 32962908 690 410]

 

[youtube 5YrGYDWkGKA 690 410]

3 reacties

Geef een reactie