Video: 2x Nick Davies in Florida

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

nick daviesNa een lange herstelperiode van een blessure is Nick Davies weer terug op het water. Dat hij het nog niet verleerd is zagen we al in deze eerste video van na zijn herstel. In thuisland Engeland is het al een poosje wat fris om nog op het water te staan en daarom trekt Nick weer de hele wereld over om te boarden. Zo is hij onlangs naar de Amerikaanse staat Florida geweest om daar te rocken op o.a. de kabels Odub (bijnaam voor Orlando Watersports Complex) en Ski Rixen. Dit mocht op belangstelling rekenen van diverse filmcrews en daarom hebben we maar liefst 2 video\’s van Nick Davies in Florida in de aanbieding. Een edit van Norbi Vasko, en eentje van Geoff Fagien.

 

[vimeo 33198209 690 390]

 

[vimeo 33164980 690 390]

Geef een reactie