Jobe verwelkomt Rocco van Straten

geplaatst in: Algemeen | 0

Rocco van StratenGisteren lazen we al dat Tommy Swaan aan het wakeboardteam van Jobe is toegevoegd. Maar er is nog een talent uit de Nederlandse wakeboardscene opgenomen in de Jobe stal. Rocco van Straten heeft ook een overeenkomst gesloten met Jobe en zal vanaf nu uitkomen voor het merk. Voor wie Rocco nog niet kent: Rocco is 20 jaar oud, komt oud IJsselstein en is behalve een begenadigd snowboarder ook een van grootste talenten in de wakeboardscene. In 2010 wist Rocco eerste te worden bij de Europese Kampioenschappen van zowel boot als kabel en in 2011 moest hij voor het eerst uitkomen in de ‘pro men’ categorie. Bij de Protest Cable Call werd hij 5de, op het EK 6de, en 2e bij onze nationale kampioenschappen Lees hier het volledige persbericht.

 

Jobe tekent pro rider Rocco van Straten

 

Met grote trots kan het watersport merk Jobe mededelen dat zij onlangs een overeenkomst hebben gesloten met de Nederlandse wakeboard rider Rocco van Straten.

 

Rocco is 20 jaar oud, komt uit IJsselstein, Nederland en is een van de grootste talenten in de wakeboard scene. In 2010 was Rocco Europees kampioen zowel achter de boot als aan de kabel in de categorie ’Junioren’. In 2011 zette Rocco zeer succesvol zijn eerste stappen in de ‘Pro Men’ divisie. Hij behaalde de 5e plaats bij de Protest Cable Call (WWA Tourstop), hij werd 6e op het Europees Kampioenschappen en 2e bij de Nederlandse Kampioenschappen.

 

Voor Jobe is het aantrekken van Rocco een logisch vervolg op de aankondiging van het nieuwe Jobe tijdperk. “Onlangs hebben we een compleet vernieuwde wakeboard lijn gepresenteerd. Met deze lijn betreden we de markt met een vernieuwende visie, ongekende idealen en innovatieve ideeën. Deze lijn wordt vertegenwoordigd door werelds beste atleten en daar hoort Rocco zeker bij. Rocco is een top talent dat bij de ‘Junioren’ bijna alles heeft gewonnen wat er te winnen valt. Het afgelopen jaar heeft hij voor het eerst deelgenomen aan ‘Pro Men’ wedstrijden en daar heeft hij direct zijn naam gevestigd. We zijn ongelofelijk trots dat we hem aan ons merk hebben kunnen binden”, aldus Jobe’s Marketing Manager Henk van der Werf.

 

Rocco zelf is uiteraard ook zeer gelukkig met deze deal. Rocco van Straten: “Jobe is een merk dat echt achter de riders staat in voor en tegenspoed. Ze leven mee met wat je doen en dat maakt het een win-win situatie voor merk en rider. Bij Jobe luisteren ze naar riders om producten nog beter te maken en wordt het merk vertegenwoordigd door absolute toppers. Ik ben daarom ook echt ongelofelijk blij met deze deal. ”

 

Houdt de Jobe website in de gaten voor meer informatie: www.jobesports.com!

Geef een reactie