Event videokanaal voor Wasserski Langenfeld

geplaatst in: Algemeen, Video's | 0

la eventsOndanks dat het een baan in Duitsland is, zullen de meeste Nederlanders de locatie Langenfeld wel kennen. Dit wakeboardparadijs heeft maar liefst 4 banen waar gewakeboard kan worden, en is zeer ruim voorzien van obstakels. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd, waarvan de bekendste┬áWake Up is. Wasserski Langenfeld heeft nu een nieuwe videokanaal geopend op Vimeo, te weten LA Events. Op dit kanaal zullen ze regelmatig video’s van evenementen die plaatsvonden bij Wasserski Langenfeld gaan plaatsen. Ter introductie zijn er gelijk 2 gloednieuwe video’s op geplaatst, namelijk eentje van Wake Up 2011, en eentje van de seizoensafsluiting begin december. Check ze hier of op het Vimeo kanaal.

 

[vimeo 33969661 690 390]

 

[vimeo 33967572 690 390]

Geef een reactie