Vernieuwde mobiele site Wakeboardblog

geplaatst in: Algemeen, WakeboardOnline | 2

mobiele siteSinds enige tijd is Wakeboardblog ook mobiel goed te bekijken, een tijdje terug werd namelijk de mobiele versie van de site gelanceerd. Nog niet zo lang geleden hebben we het ook mogelijk gemaakt om op die mobiele site de video\’s terug te kijken. Ondanks dat het allemaal wel werkte waren we nog niet helemaal tevreden over het uiterlijk en de uitstraling. Daarom hebben we de mobiele versie flink aangepakt en presenteren daarom met de trots de nieuwe mobiele site van Wakeboardblog. Surf met je mobiel naar www.wakeboardblog.nl en je krijgt automatisch de mobiele site te zien. Uiteraard is het mogelijk om ook de site in de reguliere versie te bekijken. De navigatie op de mobiele site is sterk verbeterd en aangepast aan mobiel gebruik. Op tablets wordt voorlopig nog geen gebruik gemaakt van de mobiele versie, maar er staat wel een iPad versie in de planning. Check hier een screenshot van de mobiele site.

 

iPhone & Android tip: voeg de site toe aan je homescreen en je hebt Wakeboardblog altijd als app bij de hand

mobiele site
De mobiele site

2 Antwoorden

Geef een antwoord