Inschrijving clubavonden Wakeboardschool Loosdrecht geopend

geplaatst in: Algemeen | 0

Wakeboardschool LoosdrechtDiverse kabelbanen hebben de opening van het seizoen achter de rug en de komende weken komen er daar nog vele bij. Ook de wakeboardscholen zijn al druk met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. Zo ook Wakeboardschool Loosdrecht die de inschrijvingen voor de clubavonden geopend heeft. Vanaf half mei gaan deze gezellige en sportieve avonden (dinsdag of donderdag) weer beginnen. De prijs is ondanks de crisis gelijk gebleven. Kijk voor meer info en inschrijvingen hier.

 

Inschrijven clubavonden Wakeboardschool Loosdrecht

 

De plas is weer vloeibaar dus we hebben weer zin in een mooi seizoen, dit keer graag een wat minder mooi voorjaar en een betere zomer.
De club 2012 gaat weer half mei van start! Als je wil inschrijven, doe dit dan zo snel mogelijk (maar uiterlijk 18/03/2012) zodat wij een goede planning kunnen maken en iedereen in de juiste samenstelling op de gewenste avonden kunnen plaatsen.

 

Net als afgelopen jaar zijn de clubavonden op dinsdag en donderdag avond.Deelnemers van afgelopen jaar hebben voorrang mits ingeschreven voor 18/03/2012.
Als je met meerdere mensen wilt inschrijven is het voor ons belangrijk dat ieder persoon zich individueel aanmeldt, dit om misverstanden te voorkomen. Inschrijven kan via [email protected].
Laat bij je inschrijving even weten welke avond je voorkeur heeft (dinsdag of donderdag) en vermeld graag gelijk je mobiele nummer.

 

Kosten voor inschrijving blijven ondanks de gestegen lpg prijzen weer onveranderd t.w. EUR 395,-. Zie www.wakeboardschool.nl voor meer info.
Ook Clement gaat er weer helemaal voor dus blijft de frituur weer aan tijdens het naborrelen en komt er een speciale snelle daghap voor de cluppers.

 

Naast de clubavonden gaan we dit seizoen weer diverse evenementjes neer zetten, t.w. begin mei weer een gezellige open dag met diverse demo’s, clubcup doen we dit jaar begin juli, Dutch boarstock komt weer en ook dit event doen we eerder in het seizoen.

 

We hopen snel weer van jullie te horen,

 

Flo, Nol, Michiel, Mikey, Marijn, Richard, Roy, Denise, Nils, Sander en Dick

Geef een reactie