Update Jobe Wakeboard Design Contest

geplaatst in: Algemeen, Contests | 0

Jobe wakeboard design contest 3.0De Wakeboard Design Contest van Jobe is nog steeds in volle gang. Het is inmiddels de 3e editie van de wedstrijd waarbij je een eigen design in kunt sturen voor een wakeboard. Het winnende design wint niet alleen leuke prijzen, maar het board wordt ook nog eens in productie genomen! Jobe heeft al vele mooie designs mogen ontvangen, maar er kan natuurlijk altijd meer bij. Er is geen limiet aan het aantal inzendingen per persoon, dus ga los op dat papier, die computer of je tablet en stuur je design naar JobeLees hier het volledige persbericht.

 

Design jouw eigen Jobe wakeboard!

 

Jobe heeft de 3e editie van de Wakeboard Design Contest gelanceerd. Jobe nodigt iedereen uit om een eigen Jobe wakeboard te ontwerpen en die op te sturen naar Jobe. Het mooiste ontwerp zal worden beloond met een wakeboard met daarop zijn of haar eigen design. Echter is dat nog niet alles! Het mooiste ontwerp zal ook in productie gaan en worden opgenomen in de Jobe collectie van 2013. Zo zal het winnende design dus vertoond worden in de Jobe catalogus die met een oplage van 100.000 stuks, wereldwijd wordt verspreidt.

 

Hoewel Jobe al vele mooie designs heeft mogen ontvangen, wil het merk iedereen aansturen om een mooi wakeboard ontwerp te maken en op te sturen. Er is geen limiet voor het aantal inzendingen per persoon, dus leef je uit!

 

Check: www.jobesports.com/myownwakeboard voor contest details.

 

Wil jij straks wakeboarden op je board met eigen design? Dit is je unieke kans!
Je kan je design uploaden tot en met 30 maart 2012.

 

Succes!

 

Wanneer je het door jou ontworpen wakeboard niet kunt uploaden, kun je jouw ontwerp ook opsturen naar [email protected]

Geef een reactie