Foto’s en video NK Wakeboarden Indoor

geplaatst in: Algemeen, Pictures, Video's | 2

NK Wakeboarden IndoorHet eerste NK Wakeboarden en Wakeskaten is een feit. Deze wedstrijd werd gehouden op de HISWA in de Amsterdam RAI en werd gewonnen door Tommy Swaan in de categorie Open Men. De overige uitslagen kun je lezen in onze post van gisteren. iWakeboard was aanwezig met een videocamera om het evenement vast te leggen, de video daarvan kun je hier bekijken. Fotografen waren er ook voldoende aanwezig, waaronder Rolf Parree die enkele mooie plaatjes wist te schieten. Bekijk de fotoserie van Rolf hier. Meer foto’s vind je nog op de Facebookpagina van Peter van de Crommert.

 

[youtube QWcZfWFtHG4 690 390]

 


From NK Indoor WB/WS, posted by Rolf Parree on 3/11/2012 (21 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


2 reacties

  1. Met korting naar de HISWA

    […] kunnen zich daar weer vergapen aan de nieuwste boten en de laatste snufjes op watersportgebied. Net als vorig jaar is er ook dit jaar weer een groot bassin met water waarin gewakeboard kan […]

Geef een reactie