Foto’s en video NK Wakeboarden Indoor

NK Wakeboarden IndoorHet eerste NK Wakeboarden en Wakeskaten is een feit. Deze wedstrijd werd gehouden op de HISWA in de Amsterdam RAI en werd gewonnen door Tommy Swaan in de categorie Open Men. De overige uitslagen kun je lezen in onze post van gisteren. iWakeboard was aanwezig met een videocamera om het evenement vast te leggen, de video daarvan kun je hier bekijken. Fotografen waren er ook voldoende aanwezig, waaronder Rolf Parree die enkele mooie plaatjes wist te schieten. Bekijk de fotoserie van Rolf hier. Meer foto’s vind je nog op de Facebookpagina van Peter van de Crommert.

 

[youtube QWcZfWFtHG4 690 390]

 


From NK Indoor WB/WS, posted by Rolf Parree on 3/11/2012 (21 items)

Generated by Facebook Photo Fetcher


2 gedachten over “Foto’s en video NK Wakeboarden Indoor

Geef een reactie