Julian en Yonel Cohen in Jobe team

geplaatst in: Algemeen | 0

Jobe heeft vorige week zijn eerste flagshipstore in de Verenigde Staten geopend, hierover later meer op Wakeboardblog. De Amerikaanse tak van Jobe is druk bezig met het samenstellen van en team en hier zijn nu twee broers aan toegevoegd: Julian en Yonel Cohen. Beide broers hebben jullie wellicht al voorbij zien komen in een filmpje waarin ze geinterviewd worden voor de radio, en Julian hebben we ook al eens in actie gezien. Check hier het persbericht van Jobe met veel info over de broers!

 

JOBE US tekent Julian en Yonel Cohen

 

12 maart, 2012 – (Orlando, FL): Vandaag kondigt Jobe met grote trots aan dat zij Julian en Yonel Cohen aan haar wakeboard team heeft toegevoegd.

 

Julian Cohen is geboren in California, maar verhuisde al op jonge leeftijd naar Florida waar hij begon met wakeboarden. Tegen de tijd dat hij 14 werd, was hij al hard aan de weg aan het timmeren. Hij was de eerste en jongste wakeboard rider die een 1080 landde in een cable wedstrijd. Vanuit hier werkte hij zichzelf om hoog tot een 5de plaats in de 2011 World Cable Championships, 2de plaats in de 2011 USA Boat Nationals en nam hij de 1ste plaats in beslag op de 2011 USA Wakeboard listing. Deze 20-jarige Julian is hard op weg om de beste wakeboard rider in de wereld te worden.

 

Zijn vriendelijke en sympathieke karakter maken Julian zeer geliefd bij zijn fans over de hele wereld. Julian is niet vies van een grapje en maakt veel plezier in het leven. Je zult hem ook vaak zien met een camera in zijn hand om een nieuwe video te schieten voor op You Tube of Facebook. Julian is een echte entertainer op en rondom het water.

 

Momenteel woont Julian in Orlando, FL en hangt elke dag achter de kabel. Sommige zien hem als een echte kabel rider, maar als je hem eenmaal achter de boot hebt gezien onder begeleiding van zijn coach Mike Ferraro dan weet je wel beter! Julian is een allround talent en als je hem nog nooit hebt zien varen, dan moet je hem zeker een keer zien!
Hij is momenteel met het Jobe design team aan het werk om een board te ontwikkelen waar mee hij onverslaanbaar zal zijn op het water. Volg hem ook op Twitter @juliancohen11!

 

Naast Julian kan zijn jongere broer Yonel zeker niet achter blijven! Deze 13 jarige heeft duidelijk meer stijl op het water dan iedere andere ervaren wakeboard rider.
Ieder die hem ziet varen zou hier zeker mee in stemmen. Yonel begon op zijn 3de jaar al met wakeboarden en is vanaf dat moment verslaafd!
Yonel gaat vaak samen met zijn broer wakeboarden en leert hier bij ook zijn eigen style te ontwikkelen. Yonel is dit jaar 4de geworden in de Junior Pro categorie in de Cable Nationals 2011 en hoopt volgend jaar 1ste te worden. Je kunt Yonel vinden bij zijn home cable in Orlando (OWC), waar hij bijna elke dag van de week door brengt op zijn JOBE Vanity. Houdt dit jonge talent goed in de gaten, want hij is er zeker een om voor uit te kijken komend seizoen! Volg Yonel op Twitter @yonelcohen11!

Geef een reactie