Jobe producten gratis testen tijdens Fusion of Fun Tour

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Fusion of fun tour 2012In mei gaat de Jobe Fusion of Fun Tour weer van start. Tijdens deze tour die diverse landen aandoet kunnen watersporters kennis maken met de producten van Jobe en deze uittesten bij een lokale watersportfaciliteit. In samenwerking met een Jobe dealer wordt een gezellige en sportieve dag georganiseerd. Ook is er bij elke stop een Jobe atleet aanwezig om uitleg te geven over de producten en natuurlijk een spectaculaire demo. Meer informatie, tijden en locaties vind je hier.

 

Gratis producten testen tijdens de Jobe Fusion of Fun Tour!

 

Zodra in de maand Mei de zon volop gaat schijnen, kunnen Jobe producten weer GRATIS worden getest! De Jobe Fusion of Fun Tour doorkruist Europa om iedereen van het ultieme water sport gevoel te laten genieten!In samenwerking met Jobe dealers wordt er een gezellige en actieve dag aan het water georganiseerd. Daarnaast zal er gedurende elke tour stop een professionele Jobe atleet aanwezig zijn die jouw een spetterende demo kan geven en je van de nodige informatie zal voorzien.

 

Wil jij samen met familie en vrienden het Fusion of Fun gevoel ervaren? Bezoek dan een tourstop van de Jobe Fusion of Fun Tour en test alle Jobe producten helemaal gratis! Jobe is ook benieuwd naar jouw opvatting van de filosofie: “Fusion of Fun”. Jobe lanceert daarom tegelijk met de tour een prijsvraag waarmee grote prijzen te winnen zijn!

 

Mis het allemaal niet en kijk op www.fusionoffun.com waar je Jobe deze zomer kunt vinden en wat je allemaal kunt winnen!

Fusion of fun tour 2012

Geef een reactie