Declan Clifford Pro wakeboard aangekondigd

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Declan CliffordPro-wakeboarder Declan Clifford maakt al jaren deel uit van het Jobe Team. Hij is een groot kabelwakeboardtalent en werd in 2011 nationaal kampioen in Groot-Brittannie, 5de bij de Protest Cable Call en 6de bij de WWA Wake Park Worlds in Abu Dhabi. We gaan dus zeker nog veel van deze knul horen, en deze keer komt het nieuws dus vanuit Jobe. Zij gaan namelijk in de 2013 collectie een Declan Clifford Pro Model wakeboard lanceren. Ook krijgt Declan een eigen model bindingen. Dit is een mooie uitbreiding op de reeks pro wakeboards van Jobe zoals de Austin Hair en Maxine Sapulette boards. Lees hier het volledige persbericht en bekijk een video.

 

Jobe kondigt Declan Clifford Pro Series aan!

 

De 2012 wakeboard collectie van Jobe bestaat onder andere uit pro modellen van Austin Hair, Maxine Sapulette en Christian Koester. Voor de 2013 collectie kan aan dat imposante rijtje een nieuwe pro model toegevoegd worden: Het Declan Clifford Pro Model! Jobe zal zowel een Declan Clifford Wakeboard als een Declan Clifford binding op de markt gaan brengen

 

Groots kabel talent
Declan Clifford maakt al jarenlang deel uit van het Jobe team en staat te kennen als een van de grootste kabel wakeboard talenten van de wereld. In 2011 werd hij gekroond tot de Britse Kabel Kampioen, behaalde hij de 5e plek bij de Protest Cable Call en werd hij 6e bij de WWA Worlds in Abu Dhabi. Jobe is dan ook zeer te spreken over de vernieuwde samenwerking met Declan: “We zijn ontzettend trots dat we deze deal met Declan hebben kunnen sluiten. Met zijn explosieve wakeboard stijl heeft hij de afgelopen seizoenen enorm veel indruk gemaakt. Gezien zijn jonge leeftijd waren zijn resultaten in 2011 geweldig. Hij heeft hier ongelofelijk hard voor gewerkt en verdient dan ook als geen ander zijn eigen pro model!” aldus Jobe’s marketing manager Henk van der Werf.

 

Gelukkig
De Britse wakeboarder is uiteraard zeer gelukkig met zijn eigen Pro Model dat volgend seizoen uit zal komen. Declan: “Ik sta al jaren bij Jobe onder contract en heb ze in die tijd flink zien groeien. Het merk maakt nu een bijzondere tijd door met de opening van de Jobe Concept Store in Orlando. Ik ben erg blij dat ik vorig seizoen ben toegetreden tot het Internationale team. Dat ik vanaf volgend seizoen mijn eigen Pro Serie kan lanceren is een droom die uit komt. De Jobe designers zijn druk bezig om een graphic te ontwerpen die past bij mijn wakeboard stijl. Ik werk hierbij nauw met hen samen om het perfect te krijgen. Ik ben er dan ook van overtuigd dat het een geweldig ontwerp gaat worden!”.

 

Voor het zover is zal Declan komend seizoen eerst nog aan vele wedstrijden deelnemen. Zijn eerste wedstrijd is de eerste stop van de WWA Triple Crown competitie in Texas.

 

Het Declan Pro Model zal in Oktober van dit jaar op de markt worden gebracht. Binnenkort zal Jobe de officiële naam van Declan’s pro model onthullen. Houdt daarvoor de website van Jobe goed in de gaten. www.jobesports.com.

[youtube gGMzBvXXA5Q 690 390]

Geef een reactie