Down Under start Wakeboard Academy

geplaatst in: Algemeen | 0

Down Under Wakeboard AcademyHet was natuurlijk altijd al mogelijk om te leren wakeboarden bij Down Under. Bij de kabelbaan staan professionele instructeurs klaar om je te begeleiden bij je eerste meters op het water. Vanaf nu is het echter ook mogelijk om intensievere begeleiding te krijgen om zo de basis nog sneller onder de knie te krijgen, dit kan bij de Down Under Wakeboard Academy. Dit is een introductieles van 2 uur waarbij je het eerste uur met een prive-instructeur aan de slag gaat op de Teva Blue Line, waar starten zeer eenvoudig is. Het tweede uur kun je gebruik maken van de kabelbaan en kun je de bochten oefenen. Dit alles kost slechts 59,50 inclusief gebruik materiaal. Lees hier meer informatie over de Academy.

 

Down Under Wakeboard Academy

 

Leer wakeboaren bij Down Under!

 

Wakeboarden is voor velen makkelijk toegankelijk. Onze instructeurs staan altijd voor je klaar om je te voorzien van de basis instructies. Wil je graag betere begeleiding dan is de Down Under Wakeboard Academy iets voor jou! Deze introductie les duurt 2 uur en is te boeken voor minimaal 2 en maximaal 4 personen.

 

Het eerste uur (15min p.p) ga je met een privé-instructeur aan de slag op de Teva Blue Line. Aan deze baan heb je de start snel onder de knie! De instructeur kan de snelheid van de baan aanpassen aan het niveau van de rider.

 

Na het eerste uur mag je verder gaan op de Cableway. Op de Cableway ga je verder met het oefenen van de start en hier ga je de bochten leren. Na deze eerste wakeboardles ken je de weg op Down Under. Een volgende keer kan je een uurtje boeken op de Cableway of op de Teva Blue Line. Ben je nog niet zo zeker van jezelf? Boek dan gewoon nog eens de Down Under Wakeboard Academy! Onze instructeurs zullen er alles aan doen om je zo snel mogelijk een rondje te laten boarden of om je de eerste tricks aan te leren!

 

Prijs: €59,50 p.p.
1 uur gebruik Teva Blue Line (minimaal 2, maximaal 4 personen)
1 uur gebruik cableway
gebruik van wetsuit, zwemvest, wakeboard, academy lycra en (indien gewenst) helm.
Reserveren is gewenst. Aanvang alleen op het hele uur. Aanmelden ruim een half uur voor aanvang van de activiteit.

 

Kijk voor meer informatie op www.downunderrecreatie.nl

Geef een reactie