Locatie: RTS Waterfun

geplaatst in: Algemeen | 0

RTS WaterfunDeze post is de eerste in een serie waarin we diverse boot en kabellocaties voor het voetlicht halen. RTS Waterfun mag de spits afbijten. Dit watersportbedrijf is gevestigd te Rhoon (Rotterdam, Zuid-Holland) en geeft wakeboard- en waterskiles en ook is de mogelijkheid aanwezig om de boot te huren inclusief schipper voor plezier met een funtube. Er wordt gevaren op het Spui en Haringvliet met een ultramoderne speedboot: de Chaparal Extreme uit 2011 inclusief hoge wakeboardtower en voorzien van lampen en speakers. Wil je graag een keertje wakeboarden in de buurt van Rotterdam check dan hier alle informatie van RTS. Wilt u ook met uw locatie ook in de spotlight? Informeer dan hier naar de mogelijkheden.

  • Naam: RTS Waterfun
  • Site: www.rtswaterfun.nl
  • Activiteiten: Wakeboarden, waterskien en funtubes
  • Email: [email protected]
  • Tel.: 06-50749813
  • Adres: Topaaslaan 29, 3162TD Rhoon
boot rts waterfun
De boot van RTS Waterfun

Geef een reactie