Uitslagen Stop 1 Cableriders Tour

geplaatst in: Algemeen | 0

Flyer HCRTAfgelopen zaterdag vond bij Down Under de eerste stop van de Hyperlite Cableriders Wakeboardtour plaats, georganiseerd door Stichting Wakeboardcoach. Het evenement was zeer geslaagd en dat kwam niet alleen door het weer. Op Facebook was aan de reacties van de diverse riders en publiek te merken dat de wedstrijdvorm zeer goed bevallen is. De eerste stop mocht zich verheugen in een groot deelnemersveld en iedereen deed dan ook flink zijn best om een podiumplek te bemachtigen. Wie dat uiteindelijk gelukt is lees je hier.

 

Kids

 1. Ruben van Amerongen
 2. Age Methorst
 3. Quinten Adema

 

Junioren

 1. Tommy Swaan & Sam de Haan
 2. nvt
 3. Ferdy van Rijswijk

 

Open men

 1. Antoni van der Wekken
 2. Dirk Gideonse
 3. Arne van de Brink

 

Wakeskate

 1. Diederick Stellweg
 2. Tim van Dortmont
 3. Ruben van Amerongen

Geef een reactie