Jobe maakt naam Declan Clifford Pro Serie bekend

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

decxEnige tijd geleden kon je hier lezen dat er naast de modellen van Maxine Sapulette, Austin Hair en Christian Koester nog een nieuw pro model aan de wakeboardlijn wordt toegevoegd, namelijk die van Declan Clifford. De naam van de pro-serie is nu bekend gemaakt en deze zal de flitsende naam ‘Decx Series’ krijgen. Dit is gebaseerd op de bijnaam die Declan van familie en vrienden kreeg. Lees hier meer over de pro serie en de nieuwe naam.

Jobe’s naamaankondiging van de Declan Clifford Pro Serie!

 

Vorige maand maakte Jobe bekend dat er naast de populaire pro modellen van Austin Hair, Maxine Sapulette en Christian Koester in 2013 een nieuw pro model wordt toegevoegd aan de Jobe collectie: het Declan Clifford Pro Model! Deze bekendmaking heeft al veel enthousiaste reacties teweeggebracht. Declan Clifford is een populaire atleet en staat bekend als een van de grootste kabelwakeboardtalenten van de wereld.

 

Naam van Serie

Vandaag de dag is het dan zover, de naam van de pro serie mag officieel bekend gemaakt worden. In overleg met Declan Clifford is er besloten om zijn Pro Serie de ‘Decx Series’ te noemen. ‘Decx’ is de bijnaam die Declan Clifford wordt gegeven door zowel vrienden, familie als fans.

 

Wakeboard en Binding

Zoals eerder vermeld bestaat de ‘Decx Series’ uit een wakeboard en een binding. De producten uit de ‘Decx Serie’ zullen vanaf oktober 2013 in de winkel te verkrijgen zijn., Binnenkort zullen de eerste productspecificaties van de producten bekend worden gemaakt! Dus meer informatie volgt nog.

 

Tot die tijd kun je natuurlijk de officiële Jobe website in de gaten houden om up to date te blijven omtrent het laatste Jobe nieuws; www.jobesports.com

Geef een reactie