Tweede wedstrijd Noorder Wakeboard Challenge

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

NWCEerder kon je hier al het aankondigingsbericht van de Noorder Wakeboard Challenge lezen. Inmiddels is het bijna tijd voor de tweede wedstrijd. Deze zal 29 juni plaatsvinden bij Recreatiepark Ermerstrand in Erm. Boarders die aan de eerste wedstrijd hebben deelgenomen kunnen weer meedoen om in aanmerking te komen voor de competitiehoofdprijs, maar nieuwe deelnemers kunnen zich ook inschrijven en zo meedingen naar de locatieprijzen. Als je wil meedoen lees dan hier meer informate over de Noorder Wakeboard Challenge en hoe je je kunt inschrijven.

 

Op 29 juni a.s. vindt de tweede wedstrijd plaats van de eerste Noordelijke Wakeboard competitie. Deze keer is het evenement bij Recreatiepark Ermerstrand in Erm, vlakbij Emmen.

 

Op 2 juni was de eerste wedstrijd van de nieuwe Noordelijke wakeboard competitie in Veendam, waar vele deelnemers hun eerste kennismaking hadden met een wakeboard wedstrijd. Er was veel actie te zien in alle categorieën, maar het bleek dat soms de zenuwen nog wat opspeelden waardoor een aantal van de tricks letterlijk in het water vielen. Hier zijn waardevolle lessen uit geleerd, dus is het verwachting dat dit in Erm meer dan goed gemaakt zal worden!

 

De meeste deelnemers van de eerste ronde zullen ook nu meedoen, om in aanmerking te komen voor de competitie-hoofdprijs. Er kunnen ook nog andere deelnemers meedoen, voor de locatie-prijzen én om de competitie-riders wat extra uitdaging te geven, natuurlijk!

 

De wedstrijd richt zich op alle wakeboarders, van beginners tot ver gevorderden. Dankzij verschillende categorieën is het voor iedereen leuk om mee te doen. Dit zorgt ook voor een interessante beleving voor de bezoekers, die wakeboarders zullen zien van allerlei leeftijden en niveaus. Het naastgelegen strand en de vlakbij gelegen terras bieden een geweldig uitzicht op dit spektakel.

 

Iedereen die wil meedoen kan zich opgeven via de site van Recreatiepark Ermerstrand: www.ermerstrand.nl, of via Facebook www.noorderwakeboardchallenge.nl. Hier is ook alle verdere wedstrijdinformatie te vinden.

Geef een reactie