Sneak preview Declan Clifford Decx Series

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Declan CliffordZoals jullie enige tijd terug hebben kunnen lezen krijgt Declan Clifford een eigen wakeboardlijn bij Jobe. De afgelopen maanden zijn Declan en Jobe druk bezig geweest met het design van de serie en dit  design zal binnenkort onthuld worden. Om de nieuwsgierigheid van wakeboardend Nederland alvast te stillen geeft Jobe alvast een sneak preview over board en binding. Deze lees je hier.

 

Declan Clifford’s Decx Series Sneak Preview

 

Nog even en dan zal het design van het board en binding van de Declan Clifford Pro Series (Decx Series) worden onthult. Enkele maanden geleden bracht Jobe het nieuws naar buiten, dat Declan Clifford zijn eigen Jobe pro serie zou krijgen, bestaande uit een wakeboard en bindingen. De afgelopen maanden zijn Declan Clifford en Jobe druk bezig geweest met het design van de producten in deze pro serie. Het ontwerp voor het wakeboard en de binding zijn inmiddels in productie gegaan. Om het verlangen van nieuwsgierige wakeboard addicts te bekoren, kan Jobe alvast een sneak preview geven van de Decx Series.

 

Board

Het Decx Wakeboard heeft het allemaal! Zowel grindend op obstakels van een kabelbaan als achter de boot levert het Decx Wakeboard de perfecte prestatie. De Decx bullet versterking maak het board super sterk, geeft meer grip op het water en voorziet in een stabiele landing. Dan hebben we het nog niets een gehad over de stijlvolle graphics van het Decx Wakeboard: van tip tot tail loopt het board over van gele naar blauwe kleuren

 

Binding

Naast een board, bevat de Decx Pro Serie speciaal ontworpen Decx bindingen welke ook in samenwerking met Declan Clifford zijn ontworpen. Ze passen perfect bij het Decx wakeboard en bieden de perfecte mix van pasvorm, comfort, stijl en flex.

 

Genoeg voor nu! Alle wakeboard addicts zullen nog even geduld moeten hebben om de Decx Series in real life te kunnen bewonderen.

 

Houdt www.jobesports.com in de gaten voor alle updates omtrent the Decx Series

Geef een reactie