Recordpoging kneeboarden

geplaatst in: Algemeen | 0

Knee PortDe wereldhavendagen komen er weer aan en hoewel dat normaal gesproken niet bijster interessant is voor een wakeboardsite is er dit keer iets leuks te melden. Wakeboardschool RTS Waterfun organiseert namelijk op 7 september een wereldrecordpoging.De bedoeling is om met 30 kneeboarders tegelijk achter een sleepboot te gaan hangen. Om deze recordpoging te laten slagen is de organisatie nog op zoek naar mensen die mee willen doen en een eigen kneeboard hebben. Je komt met je naam in het Guinness Book of Records te staan en na afloop ben je uitgenodigd op een exclusief feest in de Rotterdam Cruise Terminal met bekende artiesten en gratis eten en drinken. Lijkt dit je wat neem dan zsm contact op via [email protected].

Geef een reactie