Laatste stop Hyperlite Cableriders Tour

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Stichting Wakeboard CoachAanstaande zaterdag vindt alweer de laatste stop van de Hyperlite Cableriders Tour plaats. Ditmaal is de beurt aan Burnside Cablepark voor het hosten van het evenement. Dat belooft dus veel spektakel op de daar aanwezige obstakels. Inschrijven voor de tourstop ka nog via deze link. Aan het eind van de wedstrijd weten we wie zich overall winnaars mogen noemen van de tour. Hierna wordt er nog een dikke party ‘Burnside Style’ gegeven en als de kater niet te groot is kun je de volgende ochtend meedoen aan het ochtendboarden. Meer informatie lees je hier.

 

Beste Riders

 

Zaterdag is het zover. Zorg dat je erbij bent de laatste tourstop @ Burnside waar we de tour uit knallen met de grote finale op Air, Rail & Kicker en uiteraard een “BURNSIDE STYLE” afterparty !
We hebben een vette tour gehad, hele dikke tricks gezien en Zaterdagavond weten we wie zich de overall winnaars mogen noemen van de Riders Tour 2012. Credits voor de winnaars en vooral veel respect voor alle riders die de winnaars tot de winnende tricks hebben gepusched !

 

Laten we zaterdag in stijl afsluiten en doen waar we allemaal zo goed in zijn :Schrijf snel FF in : http://www.stichtingwakeboardcoach.nl/default.asp/id,205/index.htmlWakeboard & Party !!!!!Globaal programma:
9:00 Inschrijven & Free ride
10:00 Ridersbriefing & “Sticker Ceremonie” van beste tricks Tourstop Down under & Erm
10:30 Start Qualificaties
13:30 Free Ride
14:30 Halve finales & finales boys, wakeskate & Juniors
18:00 Prijsuitreiking boys, juniors & wakeskate
18:30 BBQ & Free Ride
19:30 Finale Open men
20:30 Prijsuitreiking open men en Tour winnaars Overall
21:00 Party
06:30 Zonsopgang / Free ride (Free ride onder voorbehoud)Just,….BE THERE !!!

 

Stichting Wakeboard Coach

Geef een reactie