Inschrijving Wake Up Langenfeld 2013 geopend

geplaatst in: Algemeen, Evenementen | 0

Wake Up 2013Het evenement Wake Up is een jaarlijks terugkerend item op de activiteitenkalender van Wasserski Langenfeld. Dit vierdaagse wakeboardevenement vindt traditioneel plaats in het pinksterweekend en loopt van vrijdag tot maandag. Die dagen kan er onbeperkt gewakeboard boarden op de vier banen van Langenfeld en zijn er verschillende kampeerterreinen ingericht om te overnachten. Het motto is ‘Ride, Camp, Party’ en bezoekers die wel eens een editie van Wake Up hebben bezocht kunnen onderschrijven dat daar geen woord van gelogen is, bekijk bijvoorbeeld maar eens deze fotoserie en videos (1 en 2 en 3) van voorgaande jaren. Zojuist is op Facebook het evenement aangemaakt voor de 2013 editie, en op de site van Wasserski Langenfeld kun je je inschrijven voor het evenement.

Geef een reactie