Jobe lanceert speciale catalogus voor kabelproducten

geplaatst in: Algemeen, Producten | 0

Jobe Cable GuideHoewel wakeboarden van origine een sport is die achter een snelle boot beoefend wordt, is het wakeboarden aan een kabelbaan aan een sterke opmars bezig. De laatste jaren zijn er veel kabelbanen bijgekomen in Nederland en ook de komende jaren zijn er diverse nieuwe banen gepland. Ook in de productlijnen van de wakeboardfabrikanten is dit te merken, steeds meer merken komen met specifieke kabelboards en sommigen hebben zelfs al hele productranges die gericht zijn op het kabelboarden. Zo ook het watersportmerk Jobe dat al enige jaren diverse boards voor de kabel produceert. Dit jaar worden er drie nieuwe kabelspecifieke shapes aan de productlijn toegevoegd en daarmee heeft Jobe een van de meest uitgebreide assortimenten in kabelproducten. Om deze collectie te promoten heeft Jobe de Cable Guide aangekonding, een speciale catalogus met alle wakeproducten voor de kabel. Lees hier meer over de Cable Guide of lees de Cable Guide direct online.

 

Jobe Cable Guide

 

Jobe werkt continue aan het merkimago in de wakeboardmarkt. Vorig seizoen werd al een compleet nieuwe Wake serie gepresenteerd en recent  zijn grote kabelnamen,  zoals Efi Levi & Marc Shuster, gecontracteerd.

 

Dit seizoen worden maar liefst drie nieuwe wakeboard shapes gepresenteerd! Met een internationale ‘cable scene’ die alsmaar blijft groeien, zijn boards zoals de 2013 Liberty, Revolt, Brigade & Guerrilla speciaal geproduceerd voor de kabel.

 

Om de Jobe wake collectie te promoten onder de internationale kabelbanen kondigt Jobe de release van de allereerste Jobe Cable Guide aan! In deze cable guide zijn alle wakeproducten voor de kabel opgenomen en wordt gedetailleerde specifieke informatie gegeven.

 

Klik hier om de Cable Guide online te bekijken.

 

In de tussentijd kun je natuurlijk altijd www.jobesports.com checken om op de hoogte te blijven van al het laatste Wake nieuws en producten! Je kunt ook naar Jobe’s YouTube-kanaal surfen: www.youtube.com/JobeWatersports om de al beschikbare product clips te bekijken. Dit zijn leuke en informatieve filmpjes over een aantal van de meest geavanceerde wakeboards en bindingen die er zijn, gepresenteerd door Wake Jobe’s Team riders!

 

Geef een reactie